ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

CLOUDFRESH

Редакція №1 від 30.04.2019 

Ця Політика конфіденційності (надалі за текстом вживається як “Політика”) є невід’ємною частиною угоди між Вами та Cloudfresh щодо використання даних. Ця Політика пояснює хто ми є, з якою метою і яким чином ми обробляємо особисті дані, які права ви маєте надаючи нам будь-яку інформацію про себе, і як зв’язатися з нами в разі необхідності.

Політика конфіденційності розроблена та діє з урахуванням Загального регламенту із захисту даних (General Data Protection Regulation (GDPR), Закону України “Про захист персональних даних”, а також інших нормативно-правових актів і практик із захисту персональних даних.

Ми зберігаємо за собою право вносити зміни до Політики конфіденційності в будь-який час та з будь-якої причини. Дата останнього оновлення Політики буде зазначена в рядку “Останнє оновлення” на початку цієї сторінки.

 

Хто ми?

Ми компанія ТОВ “Клаудфреш” (“Cloudfresh” LLC) (надалі за текстом як – «Cloudfresh»). Ми прагнемо зробити все можливе, аби виправдати довіру клієнтів до нашого бренду, і відповідальне ставлення до Вашої особистої інформації, в тому числі, персональних даних, не є винятком. Ми дбайливо оберігаємо і захищаємо особисту інформацію відвідувачів нашого веб-сайту, включаючи адаптований веб-сайт для мобільних пристроїв (надалі як «Сайти»), інформацію, отриману на наших сторінках в соціальних мережах LinkedIn, Facebook та Instagram (надалі як “Соціальні мережі”). Для уникнення будь-яких сумнівів, надалі за текстом цієї Політики конфіденційності словосполучення «особиста інформація» включатиме в себе також персональні дані, як це визначено Законом України «Про захист персональних даних».

У цій Політиці конфіденційності описані види особистої інформації, яку ми отримуємо від відвідувачів наших Сайтів та користувачів наших Соціальних мереж (надалі разом як – «Соціальні мережі»). У Політиці також розповідається про те, як ми використовуємо цю інформацію, описуються інші подробиці стосовно наших методів роботи з особистою інформацією, а також пояснюється, як можна до нас звернутися в разі будь-яких питань чи зауважень.

 

Зміст Політики

  1. Види інформації, яку ми отримуємо, і для чого вона потрібна.
  2. Поширення особистої інформації.
  3. Доступ.
  4. Файли «cookie».
  5. Реклама, спрямована на споживача.
  6. Посилання на інші Сайти.
  7. Інші онлайн-послуги Cloudfresh.
  8. Термін зберігання даних.
  9. Трансгранична передача даних.
  10. Спеціальні категорії даних
  11. Внесення змін до Політики конфіденційності.
  12. Наші контакти. 
  1. Види інформації, яку ми отримуємо, і для чого вона потрібна Інформація, яку ви нам надаєте.

Cloudfresh збирає особисту інформацію, таку як ім’я, по-батькові та прізвище, адреса електронної пошти та телефон, тільки тоді, коли Ви добровільно її нам надаєте. Наприклад, ми можемо збирати особисту інформацію для того, щоб отримати ваш відгук про нашу роботу та/або Соціальні мережі. Ви маєте право не надавати нам цю інформацію, але в цьому випадку Сайти можуть працювати не в повній мірі або відповідь на Ваше питання не може бути вичерпною. Деякі розділи цього Сайту можуть попросити вас надати персональну інформацію для того, щоб ви могли скористатися перевагами деяких функцій (наприклад форма зворотнього зв’язку чи допомога за допомогою консультанта) чи брати участь у конкретному виді діяльності (наприклад, конкурсі чи інших промо-акціях). Вас попередять про те, яка інформація є обов’язковою, а яка – ні.

До того ж, коли ви відвідуєте наш Сайт чи Соціальні мережі, ми можемо отримувати певну інформацію автоматично. Така інформація може включати вашу IP-адресу, дані про операційну систему вашого комп’ютера/мобільного пристрою та тип браузера, тип вашого мобільного пристрою, унікальний ідентифікатор пристрою (UDID) чи ідентифікатор мобільного обладнання (MEID) вашого мобільного пристрою, адресу веб-сайту, на якому містилось посилання на нас (якщо є), та сторінки, які ви відвідали на наших Сайтах. Ми можемо використовувати цю інформацію для того, щоб здійснювати керування, обслуговування та налаштування наших Соціальні мережіів, а також щоб надавати послуги технічної підтримки. Далі в цій Політиці конфіденційності викладена додаткова інформація стосовно того, як ми використовуємо файли «cookie».

Наші Сайти можуть отримувати інформацію щодо місцезнаходження вашого мобільного пристрою, використовуючи технології визначення місцезнаходження, такі як GPS, Wi-Fi, Bluetooth чи відстань до найближчої вишки стільникового зв’язку. Cloudfresh використовує цю інформацію для надання Вам послуг, які залежать від вашого місцезнаходження, наприклад при пошуку найближчих до Вас офісів Cloudfresh, визначення спеціалістів чи для персоналізації Вашої взаємодії з Cloudfresh. У більшості мобільних пристроїв Ви маєте змогу відкликати дозвіл, який Ви надали Cloudfresh, для отримання інформації про Ваше місцезнаходження через налаштування Вашого пристрою. 

Ми можемо об’єднати інформацію, надану вами, з іншою інформацією, яку ми зібрали про вас (онлайн чи оффлайн). Ми також можемо об’єднати її з інформацією про вас, отриманою з інших джерел, наприклад від партнерів Cloudfresh, загальнодоступних джерел інформації (включаючи інформацію із ваших загальнодоступних профілів соціальних медіа-ресурсів) та інших третіх осіб.

Якщо вас цікавить, як відключити послугу визначення місцезнаходження на Вашому мобільному пристрої, ми радимо звернутися до Вашого провайдера послуг мобільного зв’язку чи виробника Вашого пристрою. Якщо Ви бажаєте, щоб ми видалили отриману інформацію про Ваше місцезнаходження, будь ласка, надішліть нам повідомлення електронною або звичайною поштою за адресою, що вказана нижче. Будь ласка, зверніть увагу, що після видалення інформація в Соціальних мережах може відображатися некоректно, і що ми можемо бути змушені зберігати деяку інформацію через вимоги законодавства.

Ми використовуємо і розкриваємо інформацію, надану нам вами, з тією метою, яка визначена вами на момент її збору.

Ми також використовуємо інформацію від вас чи про вас:

– для відповіді на ваші питання і виконання ваших запитів, наприклад, відправки запитуваних вами документів або електронних листів;

– для відправки вам важливої інформації про наші важливі події або про Сайт, включаючи зміни наших умов, положень і політик та (або) іншу інформацію адміністративного характеру;

– у бізнес-цілях, наприклад, для аналізу даних, аудиторської перевірки, розробки нових продуктів, розширення функцій веб-сайту, удосконалення наших сервісів, ідентифікації тенденцій використання Сайту, персоналізації вашого досвіду роботи на Сайті за рахунок подання продуктів і пропозицій, адаптованих для вас, і визначення ефективності наших рекламних кампаній.

 

Чиї особисті дані ми обробляємо?

Ми можемо обробляти ваші особисті дані, якщо:
– ви є нашим замовником або постачальником (або зацікавлені в тому, щоб стати ними);
– ви користуєтесь нашими послугами або продуктами, які ми поставили;
– ви працюєте на нашого замовника або постачальника, або на когось, хто користується нашими послугами чи продуктами, які ми поставили;
– ви є клієнтом (або ви працюєте на клієнта), якому ми хочемо розповісти про наші послуги або запропонувати їх;
– ви наш співробітник, підрядник або зацікавлені у співпраці з нами.

 

Чиї особисті дані ми не збираємо – це дані про дітей

Ми навмисне не вимагаємо онлайн-дані від дітей до 14 років, а також не пропонуємо їм наші послуги. Ми навмисне не збираємо особисті дані дітей до 14 років. Якщо ми дізнаємося, що дитина віком до 14 років надала нам особисту інформацію без батьківської згоди, ми вживаємо заходів для видалення такої інформації.

Які особисті дані ми обробляємо?

Ми можемо обробляти ваші особисті дані, отримані безпосередньо від вас або з будь-якого іншого джерела. Такі дані можуть включати:

– ваше ім’я;

– інформацію про те, на кого ви працюєте, відділ і ваші посадові обов’язки;

– вашу адресу, номер телефону, електронну адресу або інші контактні дані (ваші особисті або робочі дані, залежно від характеру наших відносин з вами або з особою, на яку ви працюєте);

– особисту інформацію, отриману у процесі спілкування з вами по телефону, електронній пошті, через наш веб-сайт, соціальні мережі або іншим способом. 

Така інформація також включає дані, які ми отримуємо або ви надаєте нам під час користування Сайтами: реєструючись для отримання наших новин, надаючи нам товари чи послуги, цікавлячись нашими послугами, розміщуючи замовлення, беручи участь у конкурсі, рекламі або опитуванні, зв’язуючись із нами, щоб повідомити про проблему, чи виконуючи наведені вище дії від імені особи, на яку ви працюєте;

  • інформацію, що стосується операцій за нашої та вашої участі або участі особи, на яку ви працюєте (наприклад, подробиці про продукти, які ми поставили, або послуги, які ми надали вам або отримали від вас чи особи, на яку ви працюєте);
  • інші ваші особисті дані, які необхідні нам для обробки з метою укладання або виконання договору з вами чи особою, на яку ви працюєте (наприклад, право на обробку робочої інформації та інформації отриманої від агентств з перевірки кредитної історії, якщо це необхідно для здійснення відповідних перевірок за договорами з вами чи з іншою особою, на яку ви працюєте, або якимось чином пов’язані);
  • інформацію про події, на які запрошені ви або особи пов’язані з вами, а також вашу особисту інформацію та уподобання у випадку, якщо такі дані необхідні для організації та управління цими подіями (наприклад, ваші побажання з приводу частувань);
  • вашу особисту інформацію, яку ви надаєте нам, або яку ми отримуємо будь-яким чином під час ваших візитів (наприклад, якщо ви потрапляєте на запис системи відеоспостереження або ви надаєте нам реєстраційні дані вашого транспортного засобу);
  • Особисту інформацію, яку ви надаєте нам під час користування веб-сайтом, зокрема:
    – технічну інформацію, включаючи адресу інтернет-протоколу (IP), що використовується для під’єднання комп’ютера до Інтернету, вашу реєстраційну інформацію, тип та версію браузера, часовий пояс, типи та версії плагіна браузера, операційну систему та платформу;
  • інформацію про ваш візит, включаючи повні унікальні локатори ресурсів (URL), історію відвідувань та переміщень нашим веб-сайтом, історію переходу з нашого веб-сайту (включаючи дату та час), послуги, які ви переглядали чи шукали, час відгуку сторінки, помилки під час завантаження, тривалість перебування на певних сторінках, інформація про активність на сторінці (наприклад, прокручування, кліки та наведення курсора миші), способи переходу зі сторінки, а також номер телефону чи іконку соціальної мережі, яку ви використали для зв’язку з нами. 

Що ми робимо з вашими особистими даними?

Ми обробляємо ваші особисті дані для наступних цілей:

  • укладання та виконання договору з вами чи особою, на яку ви працюєте, щоб:
    * надавати послуги клієнтам або іншим користувачам цих послуг;
    * одержувати товари та послуги від постачальників;
    * управляти нашими відносинами з клієнтами, постачальниками та іншими користувачами наших послуг. Де ви або особа, на яку ви працюєте, може бути клієнтом, користувачем або постачальником товарів чи послуг для вказаних вище цілей.
  • реклами й продажу, а також надання інформації про наші послуги;
  • адміністрування нашого веб-сайту відповідно до умов договору та для здійснення внутрішніх операцій, включаючи виправлення недоліків, аналіз даних, тестування, дослідження, збирання статистики;
  • покращення нашого веб-сайту, щоб забезпечити представлення контенту у найбільш ефективний для вас і для вашого комп’ютера спосіб;
  • Гарантування безпеки перебування на нашому веб-сайті та інших систем;
  • Оцінювання і розуміння ефективності реклами, яку ми демонструємо вам та іншим, а також для розміщення актуальної реклами;
  • Надання порад і рекомендацій щодо послуг, які можуть зацікавити вас або особу, на яку ви працюєте, які б відповідали вашим вподобанням, де це потрібно. 
  1. Поширення особистої інформації

Cloudfresh може поширювати особисту інформацію всередині Cloudfresh. До групи Cloudfresh входить представництво нашої компанії в Республіці Польща, Амстердамі, Катарі, Росії та наші партнери. Звичайно, будь-яке використання такої інформації всередині Cloudfresh відбувається відповідно до цієї Політики. Час від часу з Вашого дозволу ми будемо надсилати вам маркетингову інформацію, таку як інформацію про наші нові послуги,  продукти і новини, пов’язані з ними. 

Якщо Ви не відмітите пункт про бажання отримувати такі матеріали, ми не будемо їх Вам надсилати.

Cloudfresh може залучати інші компанії для здійснення різноманітних функцій, таких як виконання замовлень, допомога в рекламних кампаніях, надання технічних послуг для наших Сайтів чи Соціальні мереж. Ці компанії можуть отримати доступ до особистої інформації, якщо це потрібно для здійснення вказаних функцій. Однак, ці компанії можуть використовувати таку особисту інформацію виключно з метою здійснення вказаних функцій і не мають права використовувати її для будь-яких інших цілей.

Ми також розкриваємо інформацію, зібрану через Сайт:  

– нашим афілійованим особам в цілях, описаним в цій Політиці конфіденційності;

– нашим партнерам, спільно з якими ми просуваємо товари на ринок під спільним брендом;

– нашим стороннім постачальникам таких послуг, як наприклад, хостинг і адміністрування веб-сайту, аналіз даних, обробка платежів, виконання замовлень, забезпечення інфраструктури, ІТ-послуги, обслуговування клієнтів, послуги які доставляються електронною і традиційною поштою, послуги аудиту та інші послуги, щоб дозволити їм надавати свої послуги;

– третій стороні у разі реорганізації, злиття, продажу, створення спільного підприємства, передачі або ліквідації компанії, активів або акцій повністю або частково (включаючи все вищезазначене в зв’язку з банкрутством або подібним судовим процесом).

 

Крім того ми використовуємо і розкриваємо інформацію, зібрану через Сайт, яка, як ми вважаємо, необхідна або доречна: 

– відповідно до застосовного законодавства, включаючи закони, які діють за межами Вашої країни проживання; 

– з метою сприяння судовому процесу; 

– як відповідь на запити державних органів влади, включаючи державні органи влади за межами вашої країни проживання; 

– з метою примусового застосування наших умов і положень; 

– з метою захисту нашої діяльності та діяльності наших афілійованих організацій; (е) з метою захисту наших і ваших прав, конфіденційності, безпеки або майна та (або) прав, конфіденційності, безпеки або майна наших афілійованих осіб та інших осіб; 

– щоб дозволити нам скористатися доступними засобами правового захисту або обмежити обсяг збитку, який ми можемо понести. Ми також можемо використовувати і розкривати інформацію, зібрану через Сайт іншими способами, з Вашої згоди.

Cloudfresh не продає, не передає та не повідомляє особисту інформацію третім сторонам поза межами групи Cloudfresh, якщо це не охоплюється метою її надання та Вашою згодою.

Cloudfresh зберігає за собою право використовувати чи повідомляти будь-яку інформацію, якщо це вимагається будь-яким законом, нормативно-правовим актом чи правовою вимогою, з метою захисту цілісності Сайтів, Соціальні мережіів, для виконання ваших запитів, чи з метою сприяння будь-якому розслідуванню з боку правоохоронних органів чи розслідуванню з метою забезпечення громадської безпеки.

 

Ми можемо ділитися вашими особистими даними з:

– будь-якими членами нашого об’єднання, до якого входять наші дочірні компанії та їхні дочірні компанії;

 

  • окремими третіми сторонами, включаючи наших бізнес-партнерів, клієнтів, постачальників та субпідрядників для виконання будь-якого договору, який ми укладаємо, або інших угод, що виникають зазвичай в ході роботи з вами чи особою, на яку ви працюєте;
    наших аудиторів, юридичних радників та інших професійних консультантів або постачальників послуг;
    Ми можемо ділитися даними отриманими через наш веб-сайт із:
  • -нашими рекламодавцями та рекламними мережами, яким потрібні дані, щоб вибрати та розмістити актуальні для вас та інших користувачів оголошення. Ми не розкриваємо нашим рекламодавцям особисті дані, що можуть ідентифікувати вас, але ми надаємо їм сукупну інформацію про наших користувачів. Також ми можемо використовувати таку сукупну інформацію, щоб допомагати рекламодавцям демонструвати рекламу своїй цільовій аудиторії. Ми можемо використовувати ваші особисті дані, щоб демонструвати рекламу наших рекламодавців їхній цільовій аудиторії, дотримуючись положень пункту про використання файлів cookie цієї Політики;
  • – провайдерами аналітики й пошукових систем, які допомагають нам вдосконалювати та оптимізувати наш веб-сайт у відповідності з положеннями пункту про використання файлів cookie цієї Політики.

    При обробці ваших особистих даних ми спираємось на Вашу попередню згоду на відповідну обробку, що стосується окремих випадків (наприклад, застосування прямого маркетингу). При цьому ми отримуємо та покладаємось на вашу згоду щодо відповідної обробки (див. нижче пункт про те, як відкликати вашу згоду на обробку).

 

При відсутності згоди ми будемо обробляти ваші особисті дані лише в тих випадках, коли це необхідно:

  • для виконання договору, в якому ви є учасником, або для здійснення кроків за вашим запитом необхідних для укладання такого договору;
  • для дотримання юридичних зобов’язань, які ми на себе взяли; або
  • в законних інтересах, що переслідуються нами чи іншою особою, лише за обставин, коли ці законні інтереси не суперечать вашим інтересами або основним правам та свободам, які вимагають захисту особистих даних (більшість обставин, коли ми обробляємо ваші особисті дані відповідно до характеру відносин, які ми маємо з тією людиною, на яку ви працюєте, потраплять до цієї категорії).

 

Як довго ми обробляємо особисті дані?

Ми обробляємо особисті дані лише стільки, скільки це необхідно для цілі (цілей), для яких вони були зібрані спочатку, після чого дані будуть видалені чи перенесені в архів, крім випадків, коли необхідно продовжувати обробку для дотримання нами юридичних зобов’язань, які ми на себе взяли, або для інших правомірних і законних цілей.  Якщо ви є нашим клієнтом або потенційним клієнтом, ми будемо обробляти особисті дані до трьох років із моменту збору, якщо інший строк не випливає із мети обробки даних.

Де ми обробляємо особисті дані?

Ваші особисті дані, які ми обробляємо, можуть бути передані та зберігатися поза межами Європейського економічного простору (EEA), такі дані не можуть бути предметом іншого закону про захист даних. Такі дані також можуть бути оброблені співробітниками за межами ЄЕП, які працюють на нас або на одного з наших постачальників. Сюди входять співробітники, які займаються, крім іншого, також виконанням замовлень, обробкою платіжних реквізитів та наданням послуг підтримки.

Якщо ми отримуємо особисті дані під час надання послуг, ми будемо вживати всіх необхідних заходів, щоб гарантувати виконання всіх відповідних заходів безпеки, які на них поширюються, а також, що вони надійно захищені у відповідності до цієї Політики конфіденційності.

Ми дотримуємося загальноприйнятих галузевих стандартів для захисту особистої інформації наданої нам, як під час передачі даних, так і після отримання. Усі оброблені особисті дані зберігаються на захищених серверах. Будь-які платіжні транзакції зашифровуються за допомогою відповідної технології. Якщо ми надали вам (або ви встановили) пароль, який дає вам доступ до певних частин нашого веб-сайту чи систем, ви несете відповідальність за збереження конфіденційності цього пароля. Ми просимо вас не ділитися цим паролем ні з ким.

Ви повинні знати, що інші Інтернет-сайти, куди ведуть посилання з нашого веб-сайту (веб-сайтів) або з електронних листів компанія, можуть мати іншу політику конфіденційності, що відрізняється від цієї Політики конфіденційності. Щоб забезпечити захист вашої конфіденційності, радимо вам ознайомитися із положеннями конфіденційності цих веб-сайтів, додатків або інших цифрових ресурсів.

 

  1. Доступ

Ви повністю контролюєте всю особисту інформацію, яку надаєте нам через наші Соціальні мережі. В будь-який час, коли Ви вирішите редагувати Вашу особисту інформацію, яку ми отримали, чи якщо Ви бажаєте змінити свої налаштування стосовно інформації, яку отримуєте від нас, Ви можете повідомити нас про це, відправивши нам листа електронною чи звичайною поштою за вказаною нижче адресою.

 

Які ваші права?
При наданні нам особистих даних для обробки у вас є наступні права:

 

  • ви можете вимагати доступ до відповідних особистих даних (див. пункт про отримання доступу до ваших особистих даних нижче);
  • ви можете вимагати виправлення будь-яких невірних особистих даних про вас;
  • за певних обставин (наприклад, коли зникає необхідність обробляти окремі особисті дані надані вами) ви маєте право вимагати видалення відповідних особистих даних;
  • якщо ми обробляємо ваші особисті дані на підставі вашої попередньої згоди на цю обробку, ви можете відкликати вашу згоду на обробку даних, після чого обробка даних припиниться;
  • якщо у вас є скарга щодо будь-якої обробки ваших особистих даних, ви можете зв’язатися з нами або, якщо ви знаходитесь в ЄС, звернутися до вашого місцевого представника.

 

 

Ви можете відкликати вашу згоду на будь-яку обробку особистих даних надіславши нам електронного листа за адресою gdpr_comliance@cloudfresh.com 

 

Ви можете скористатися своїм правом доступу до ваших особистих надіславши нам електронного листа за адресою gdpr_comliance@cloudfresh.com

 

Зверніть увагу, що перш ніж надати інформацію згідно з вашим запитом, ми можемо попросити вас повідомити додаткові дані для підтвердження вашої особи.

 

  1. Файли «cookie»

Файл «cookie» – це текстовий файл, який веб-сайти надсилають на комп’ютер або інший пристрій відвідувача з підключенням до мережі інтернет виключно для того, щоб ідентифікувати браузер користувача або зберігати інформацію чи налаштування в браузері. 

Як і більшість веб-сайтів, Cloudfresh використовує файли «cookie» для різноманітних цілей з метою поліпшення умов вашої активності в інтернеті. Наприклад, ми відслідковуємо загальну кількість відвідувачів наших Сайтів та Соціальні мережіів на сукупній анонімній основі. Ми також можемо застосовувати файли «cookie» щоб запам’ятати вас, коли ви повернетесь на наш Сайт для того щоб допомогти вам покращити роботу з Cloudfresh. В таких випадках ми можемо прив’язувати особисту інформацію до файлів «cookie». Ми, як і інші організації (наприклад, рекламні мережі), можемо збирати особисту інформацію про інтернет-активність наших відвідувачів в часі, в тому числі через сайти третіх сторін, при користуванні нашими Соціальні мережіами.

Налаштуйте опції вашого веб-браузера, якщо Ви не бажаєте отримувати файли «cookie» чи якщо Ви бажаєте налаштувати функцію інформування про отримання файлу «cookie». Оберіть розділ «Допомога» Вашого браузера, щоб дізнатись, як змінити Ваші налаштування «cookie». Якщо Ви відключите всі «cookie», Ви не зможете користуватись усіма функціями цього Сайту.

У своїй роботі ми використовуємо служби Google Inc., якщо Ви розділяєте наш вибір, то інструкцію з налаштування веб-браузеру Chrome Ви знайдете за посиланням  https://policies.google.com/technologies/managing

 

  1. Реклама, спрямована на споживача

В наших Соціальні мережах ми використовуємо «cookie» та інші рекламні технології для того, щоб надсилати Вам рекламу відповідно до Ваших індивідуальних інтересів. Цей розділ нашої Політики конфіденційності надає додаткову інформацію та пояснює, як зробити свій вибір.

Ви можете бачити персоніфіковану рекламу Cloudfresh у мережі Інтернет, котра базується на Ваших інтересах, котрі були зазначені на сайті Cloudfresh. Ці дані дають можливість Cloudfresh налаштовувати звернення до користувача через різні демографічні, контекстні засоби та засоби персоналізації. Cloudfresh використовує цю інформацію, щоб відображувати рекламу, яка може Вас зацікавити. Цей процес також допомагає Cloudfresh оцінювати свої маркетингові зусилля. Ви можете відмовитись від отримання рекламних розсилок  надіславши нам електронний лист на: gdpr_compliance@cloudfresh.com

Будь ласка, зверніть увагу, що, навіть якщо Ви вимкнете цю опцію, Ви будете продовжувати бачити рекламу, тільки вона не буде розрахована на Ваші індивідуальні інтереси.

 

  1. Посилання на інші Сайти

Ми можемо розміщувати посилання на сайти, які не обслуговуються Cloudfresh. Якщо Ви відвідуєте сайти за такими посиланнями, Вам необхідно переглянути їх умови конфіденційності та їх принципи роботи. Ми не несемо відповідальності за політику та практику інших компаній, і будь-яка інформація, яку Ви надаєте таким компаніям, підпорядковується їх політиці конфіденційності.

 

  1. Інші онлайн-послуги Cloudfresh

Всі Соціальні мережі Cloudfresh підпорядковується цій Політиці конфіденційності. Політика деяких Сайтів чи Соціальні мережіів Cloudfresh, що обслуговуються Cloudfresh, може відрізнятись у зв’язку з місцевими практиками, законодавством чи унікальними умовами, характерними для конкретного регіону. Однак, в будь-якому випадку, всі Соціальні мережі Cloudfresh будуть дотримуватись зобов’язань перед нашими користувачами, викладених в цій Політиці, в частині збору та використання особистої інформації.

 

  1. Термін зберігання даних

Ми зберігаємо Вашу персональну інформацію протягом періоду часу, який є необхідним для цілей, зазначених у цій Політиці конфіденційності, якщо тільки більш тривалий термін зберігання не є необхідним або забороненим чинним законодавством.

 

  1. Трансгранична передача даних

Ваша персональна інформація може зберігатися і оброблятися в країні, де у нас є об’єкти або постачальники послуг, і, використовуючи наш Сайт або надаючи свою згоду нам (де це потрібно за законом), Ви даєте згоду на передачу інформації за межі Вашої країни проживання в іншу країну, включаючи країни Європейського Союзу та інші країни, де можуть існувати інші закони про захист інформації, які відрізняються від законів Вашої країни.

 

  1. Спеціальні категорії даних

За винятком випадків, коли ми конкретно запитуємо це, ми просимо вас не відправляти нам і не розкривати жодну інформацію особистого характеру (наприклад, інформацію, яка відноситься до питань расового чи етнічного походження, політичних поглядів, релігійних чи філософських переконань, стану здоров’я, інтимного життя, судимості або членства у профспілці) на Сайті або через нього або іншим способом для нас. У тих випадках, коли ми можемо запитати інформацію, яка містить спеціальні категорії даних, ми зробимо це за вашою явною письмовою згодою.

 

  1. Внесення змін до Політики конфіденційності

Ця Політика конфіденційності набирає чинності з “__” _______ 2019 року. Час від часу Cloudfresh може вносити зміни до цієї Політики конфіденційності. У разі внесення змін до нашої політики, ми опублікуємо нову версію тут, тож ми радимо Вам періодично переглядати цю сторінку, щоб мати змогу ознайомитись з найновішою версією нашої Політики конфіденційності. Однак, ми запевняємо Вас, що жодні зміни не будуть застосовуватись заднім числом і не вплинуть на наші принципи роботи з інформацією, яку ми отримали раніше.

 

  1. Наші контакти
    Головний офіс: 

Товариство з обмеженою відповідальністю “Клаудфреш”
Код за ЄДРПО України: 43424671

Місцезнаходження: Голосіївська 17, м. Київ, 03039, Україна
Тел./факс:  +38 044 33 444 33

E-mail: go@cloudfresh.com

 

Нагадуємо, що згідно з GDPR користувач має право:

  • подавати запит про те, які дані зберігаються;
  • знати, що про нього зберігають;
  • знати, який час зберігаються дані;
  • вимагати редагувати дані;
  • в будь-який час відкликати згоду на обробку персональних даних (“право бути забутим”).

 

З усіх питань, що виникають з питань збору, обробки та захисту Ваших персональних даних, а також щодо запитів про видалення даних надсилайте електронного листа з відповідною темою та запитом на gdpr_compliance@cloudfresh.com